Masło pomidorowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło pomidorowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

0.5 sztuki

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do miseczki wrzuć masło, ser żółty, koncentrat, cebulę i pieprz.

Krok 2

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Paska ukraińska
czas przygotowania
210 min.
stopień trudności

średnie

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej