Nacinane kiełbaski przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Nacinane kiełbaski

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

heart
242 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

137 osób wydrukowało

Pobierz pdf

243 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Podziel kiełbaski na porcje po 100 gram i ponacinaj do połowy grubości w dwucentymetrowych odstępach.

Nacinane kiełbaski - Krok 1

Krok 2

Pokrój ser i boczek w plastry. W nacięcia kiełbasy powkładaj po plastrze sera oraz boczku.

Nacinane kiełbaski - Krok 2

Krok 3

Posyp kiełbaski Przyprawą do mięs Knorr.

Nacinane kiełbaski - Krok 3

Krok 4

Opiekaj je na rozgrzanym ruszcie do momentu, gdy ser zacznie się topić. Polej gotowe kiełbaski ketchupem Hellman's, podawaj z białym pieczywem.

Nacinane kiełbaski - Krok 4
4

Opinie o przepisie

  • Anna Jadczak

    Anna Jadczak , 04.11.2016

    dobre

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Marcin Piwnik

    Marcin Piwnik , 06.05.2016

    Jeszcze lepiej jest przeciąć wzdłuż, nadziać serem, owinąć boczkiem, spiąć wykałaczkami i tak usmażyć. Bomba kaloryczna, ale smakuje bosko.

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Przemek Salay

    Przemek Salay , 30.04.2016

    Wlasnie,ja tez.

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Renata Lange-Ronewicz

    Renata Lange-Ronewicz , 30.04.2016

    zawsze nacinam kielbase na grila .co to za nowosc

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Nacinane kiełbaski - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Kofta kebab
czas przygotowania
50 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Nacinane kiełbaskiNacinane kiełbaski

Podziel kiełbaski na porcje po 100 gram i ponacinaj do połowy grubości w dwucentymetrowych odstępach.