
Składniki
12 sztuk
1 kilogram
10 sztuk
2 sztuki
2 pęczki
1 szczypta
1 szczypta
100 mililitrów
2 sztuki
1 szklanka
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki ścieramy na grubych oczkach tarki i smażymy na kilku łyżkach oleju razem z drobno posiekaną cebulą i przyprawą Delikat do chwili, aż woda z pieczarek całkowicie odparuje.
Krok 2
Do pieczarek dodajemy drobno posiekane jajka, surowe jajka, posiekany szczypiorek, sól i pieprz do smaku.
Krok 3
Farsz zawijamy w naleśniki, panierujemy je w jajku i bułce i smażymy na złoto na oleju.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej