Okoń morski w ostrym pistou przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Okoń morski w ostrym pistou

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

2

heart
11 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kto uważa, że ryby są mdłe i bez smaku, niech zrobi OKONIA MORSKIEGO W

Krok 2

OSTRYM PISTOU. Pistou to francuska wersja włoskiego sosu pesto. Jest idealnym dodatkiem do ryb, ale także pysznym sosem do makaronu i warzyw na parze.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Okoń morski w ostrym pistou - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej