Parówki zapiekane z serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Parówki zapiekane z serem

Autor: Piotr Cejmer

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

3 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Parówki lekko naciąć i włożyć do piekarnika na 200 stopki aż pod wpływem temperatury się nieco rozchylą.

Krok 2

Wypełnić nacięcia serem, i zapiekać dalej, aż ten się zarumieni.

Krok 3

Podawać ze świeżym chlebem i surówką warzywną wedle własnego uznania.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Parówki zapiekane z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Parówki zapiekane z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Parówki zapiekane z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Parówki zapiekane z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Parówki zapiekane z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Parówki zapiekane z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Parówki zapiekane z serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Parówki zapiekane z serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej