Pieczarki pieczone przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pieczarki pieczone

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

null

500 gramów

null

null

3 sztuki

null

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj i zeszklij na oliwie.

Krok 2

Pieczarki zetrzyj na tarce o grubych oczkach i dodaj do cebuli

Krok 3

Do przestudzonych pieczarek dodaj żółty tarty ser, wymieszaj i dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pieczarki pieczone - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej