
Składniki
400 gramów
2 łyżki
200 gramów
0.5 sztuki
0.5 sztuki
0.5 sztuki
1 sztuka
200 gramów
1 sztuka
2 łyżeczki
2 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso umyj i osusz, pokrój w kostkę i oprósz Marynatą do kurczaka Knorr. Podsmaż na rozgrzanym oleju.
Krok 2
Kapustę, paprykę i marchewki obierz i pokrój w kostkę, podduś do miękkości.
Krok 3
Makaron ugotuj, odcedź i podsmaż.
Krok 4
Dodaj wraz z mięsem do podduszonych warzyw, wymieszaj. Dopraw sosami chili i sojowym.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej