Mix warzyw na patelnię z sosem pieczeniowym Smaczne i Proste danie
łatwe
2 osoby zapisały

Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 gram
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa wrzucamy na patelnię dolewamy 3 łyżki wody mieszamy i przykrywamy. W tym czasie robimy sos pieczeniowy według instrukcji z opakowania, gdy sos jest gotowy wlemy go do warzyw i mieszamy przyprawiamy maggi solą pieprzem i papryką słodką dosypujemy saszetkę z przyprawami jeżeli była w warzywach gotuje aż warzywka będą miękkie i gotowe Smacznego:)

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos do pieczeni ciemny Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej