
Składniki
1 sztuka
5 gramów
100 gramów
5 gramów
10 gramów
2 gramy
150 gramów
5 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do jogurtu dodaj drobno posiekaną czekoladę.
Krok 2
Na patelni rozgrzej masło. Wrzuć płatki owsiane i posiekane migdały. Poczekaj 2-3 minuty, na koniec dodaj miód.
Krok 3
Granolę wyłóż na jogurt, a na wierzchu ułóż mus z ugniecionego banana i maliny.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej