
Składniki
600 gramów
1 sztuka
1 sztuka
4 łyżki
0.5 pęczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fasolkę szparagową oczyść, umyj i pokrój na mniejsze części. Ugotuj na miękko, schłodź w zimnej wodzie.
Krok 2
Cebulę pokrój w cienkie plastry i rozdziel na pierścienie. natkę pietruszki posiekaj.
Krok 3
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr połącz z 2 łyżkami widy i oliwa.
Krok 4
Do fasolki dodaj cebulę, natkę pietruszki i sos. wymieszaj i wstaw do lodówki na 1 godzinę.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej