
Składniki
3 łyżki
100 gramów
1 łyżeczka
700 gramów
1 opakowanie
1 sztuka
150
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę i rodzynki umyj i osusz. Brzoskwinie odsącz z zalewy i pokrój na małe kawałki, a kapustę poszatkuj.
Krok 3
Do miski wrzuć kapustę, brzoskwinie oraz rodzynki.
Krok 5
Sałatkę polej majonezem i odstaw na godzinę do lodówki.
Krok 2
Rodzynki zalej gorącą wodą i odsącz po chwili.
Krok 4
Do majonezu dodaj curry i sos sałatkowy Knorr. Dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej