Sałatka z kapusty pekińskiej po hindusku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z kapusty pekińskiej po hindusku

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

100 gramów

1 łyżeczka

700 gramów

1 opakowanie

1 sztuka

150

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę i rodzynki umyj i osusz. Brzoskwinie odsącz z zalewy i pokrój na małe kawałki, a kapustę poszatkuj.

Krok 3

Do miski wrzuć kapustę, brzoskwinie oraz rodzynki.

Krok 5

Sałatkę polej majonezem i odstaw na godzinę do lodówki.

Krok 2

Rodzynki zalej gorącą wodą i odsącz po chwili.

Krok 4

Do majonezu dodaj curry i sos sałatkowy Knorr. Dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z kapusty pekińskiej po hindusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z kapusty pekińskiej po hindusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z kapusty pekińskiej po hindusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z kapusty pekińskiej po hindusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z kapusty pekińskiej po hindusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z kapusty pekińskiej po hindusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z kapusty pekińskiej po hindusku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z kapusty pekińskiej po hindusku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
12 osób ogląda przepis:
Roladki z szynki
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej