Majonezowa sałątka z zupek chińskich z kurczakiem – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z Zupek Chinskich Vivon

Autor: dawidow103

ratingratingratingratingrating

1

heart
28 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

22 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

500 gramów

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

5 łyżek

3 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

zupki pokruszyć na drobno i przyprawić przyprawa z zupek kukurydze wsypać na durszlak odcedzić paprykę umyć usunąć nasiona pokroić w kosteczkę to samo zrobić z pomidorami i ogórkami Dodać majonezu według uznania

Krok 2

pierśi z kurczaka pokroić w kostkę lub plasterki I podsmażyć na patelni z przyprawą do kebaba Knorr fix lub bez przyprawy

Krok 3

doprawić NP: szczyptą ostrej papryki w proszku do smaku wszystko dokładnie wymieszać i pozostawiać na ok 2 godziny aż makaron się rozmięknie. Smacznego :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z Zupek Chinskich Vivon - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej