
Składniki
2 opakowania
3 sztuki
1 sztuka
1 łyżeczka
1 łyżeczka
2 łyżeczki
1 szczypta
1 szczypta
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę posiekaj, czosnek zmiażdż.
Krok 2
Rozgrzej oliwę na patelni i podsmaż na niej cebulę i czosnek.
Krok 3
Pomidory drobno pokrój i dodaj na patelnie. Przypraw i dodaj koncentrat. Gotuj do momentu gdy sos zgęstnieje.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Mieszanka ziół i przypraw Zioła prowansalskie Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej