
Składniki
null
null
null
1 łyżka
4 sztuki
2 łyżki
0.5 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym posmaruj nią sznycle i wstaw na kilka godzin do lodówki.
Krok 2
Sznycle piecz na folii aluminiowej około 10 minut.
Krok 3
Przed zakończeniem pieczenia posmaruj marynatą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej