Szynka zawijana z serem na gorąco, z dodatkiem korniszona
łatwe
4 osoby zapisały

Składniki
200 gramów
200 gramów
1 sztuka
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Korniszona podziel na cztery równe paski.
Krok 2
Następnie dopasuj rozmiar sera i szynki (ser może być ewentualnie trochę większy od szynki).Połóż ser, następnie na niego szynkę i korniszona, a całość zawiń.
Krok 3
Roladki włóż do dużego naczynia żaroodpornego. Zapiekaj do momentu, gdy ser zacznie się delikatnie rozpuszczać.
Krok 4
Sos w słoiku Spaghetti Bolognese podgrzej w rondelku i polej nim roladki. Podawaj. Rada: Do takich roladek możesz dodać także pomidory i makaron.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Sos do Spaghetti Bolognese Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej