Aromatyczna pasta z tuńczyka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Aromatyczna pasta z tuńczyka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

3 łyżki

null

1 łyżeczka

1 łyżka

2 łyżki

2 sztuki

2 łyżki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Tuńczyka przełóż razem z oliwą do miseczki i rozdrobnij.

Krok 2

Dodaj posiekanego w drobną kosteczkę ogórka, wymieszaj ze śmietaną, majonezem i musztardą.

Krok 3

Dopraw do smaku przyprawami i ostrą mieloną papryką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Aromatyczna pasta z tuńczyka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej