
Składniki
1 sztuka
2 łyżki
1 łyżeczka
1 sztuka
12 sztuk
100 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Oliwę łączymy z pokruszonymi kosteczkami i papryką.
Krok 2
Kiełbaski nakłuwamy wykałaczką i nacieramy marynatą. Odstawiamy do lodówki na około 24 godziny.
Krok 3
Grillujemy na małym żarze z każdej strony do czasu aż się zarumienią (nie dłużej niż 30 minut). W między czasie można je delikatnie skrapiać piwem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej