Dip camembert - sos z sera camembert i śmietany | Przepisy.pl pixel

Dip camembert

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

8

heart
329 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

131 osób wydrukowało

Pobierz pdf

215 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

100 gramów

4 łyżki

1 pęczek

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypior posiekaj. Zdejmuj skórkę z sera.

Dip camembert - Krok 1

Krok 2

Utrzyj go wraz z wermutem i śmietaną.

Dip camembert - Krok 2

Krok 3

Dopraw Przyprawą w Mini kostkach Pietruszka Knorr i pieprzem. Dodaj szczypiorek i dokładnie wymieszaj.

Dip camembert - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
SPAGETTI
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Dip camembertDip camembert

Szczypior posiekaj. Zdejmuj skórkę z sera.