
Składniki
1 opakowanie
500 gramów
4 sztuki
8 sztuk
4 sztuki
1 sztuka
4 sztuki
1 garść
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fix przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Następnie dodajemy do niego mięso mielone i dobrze mieszamy.
Krok 2
Formujemy 4 burgery i smażymy. Bułki przekrawamy na połówki. Na spód każdej możemy dać ulubiony sos, następnie usmażone burgery, na to plasterek sera.
Krok 3
Na ser dajemy podsmażony na patelni boczek, następnie znowu plasterek sera, pokrojone w plasterki ogórki i paprykę.
Krok 4
Na wszystko nakładamy drugą połówkę bułki i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 150 stopni. Podpiekamy około 10 minut (ser powinien się rozpuścić). Po wyjęciu w każdego burgera wbijamy wykałaczkę. Smacznego :-)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Knorr Fix Soczyste Burgery
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej