Domowy ketchup przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Domowy ketchup

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

1

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

4 łyżeczki

4 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przecier pomidorowy przełóż do miski.

Krok 2

Dodaj do przecieru ocet, cukier, bazylię i mini kostkę pietruszkową Knorr.

Krok 3

Dokładnie wymieszaj, aż powstanie gładka masa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Domowy ketchup - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sos aioli
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej