
Składniki
10 sztuk
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
0.5 opakowania
150 gramów
1 łyżka
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Z bułek zetnij wierzchy, wydrąż miękisz, posmaruj w środku koncentratem pomidorowym.
Krok 2
Cebulę drobno pokrój i zeszklij na maśle, dodaj pokrojoną w kostkę paprykę, dopraw i duś 15 minut. Dodaj groszek.
Krok 3
Odcedzonym farszem napełnij bułki, posyp startym serem i zapiecz około 10 minut w temp. 180 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Majeranek z krajów śródziemnomorskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej