GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE

Autor: nagazie

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

6 łyżeczek

6 sztuk

6 plastrów

6 łyżeczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

po jednym ziemniaku układamy na kawałku folii aluminiowej , takiej wielkości by zawinąć całego ziemniaka z dodatkami , na ziemniaku układamy łyżeczkę serka fromage oraz cebulę pokrojoną w plastry na to kladziemy pol kosteczki knorra

Krok 2

zawijamy i układamy na grilla , albo jak ja położyłam obok brykietu Smacznego :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej