Hiszpański szczypior przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Hiszpański szczypior

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 sztuki

1 szczypta

1 pęczek

2 łyżki

2 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek umyj, osusz i posiekaj wraz z koperkiem.

Krok 2

Paprykę pokrój w kostkę pomidory na małe kawałki, a ogórka w paski.

Krok 3

Wszystko razem wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Hiszpański szczypior - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Pasztet domowy
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej