Krakersy z pastą makrelową przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krakersy z pastą makrelową

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 pęczek

null

3 łyżki

3 łyżki

150 gramów

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę oczyść ze skóry i ości, rozgnieć widelcem.

Krok 2

Ser żółty zetrzyj na tarce o dużych oczkach.

Krok 3

Makrelę połącz z serem, majonezem , keczupem i częścią szczypiorku. Przypraw i pieprzem.

Krok 4

Pastę nałóż na krakersy , posyp pozostałym szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krakersy z pastą makrelową - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Lodowy koktajl truskawkowy
czas przygotowania
5 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej