
Składniki
8 łyżek
8 sztuk
150 gramów
1 sztuka
120 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Skrusz ciasteczka migdałowe i podziel je pomiędzy 4 wysokie szklanki.
Krok 2
Dodaj łyżkę malin do każdej ze szklanek.
Krok 3
Następnie dorzuć pokruszonego na kawałki muffina.
Krok 4
Dodaj po 2 gałki lodów Carte d'Or Panna Cotta i całość polej sosem malinowym. Deser podawaj zaraz po przygotowaniu.

Dobra rada:
Okazja: Czas na imprezę
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Carte d'Or Panna Cotta
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej