Masło selerowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło selerowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

0.5 sztuki

1 łyżka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Selera oczyść i posiekaj.

Krok 2

Dodaj masło, sok z cytryny i sól.

Krok 3

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 4

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło selerowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Udka faszerowane
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej