Ostre nachos przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ostre nachos

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

200 gramów

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Nachos delikatnie wysyp na blachę i oprósz startym na tarce serem.

Krok 2

Papryczki odsącz, pokrój w cienkie paski i ułóż na warstwie sera.

Krok 3

Nachos zapiekaj przez ok. 15-20 minut w temperaturze 200 stopni i przełóż ostrożnie na półmisek. Dopraw do smaku.

Krok 4

Ostre nachos serwuj razem ze śmietaną podaną w osobnej miseczce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ostre nachos - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Bruschetta
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej