Paprykowe chipsy 'Niby nic' przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Paprykowe chipsy 'Niby nic'

Autor: Wokalista

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chipsy układamy na talerzu. Serek twarogowy mieszamy z połową mini kosteczki Knorr – czosnek i nakładamy do rękawa cukierniczego. Na każdego chipsa nakładamy porcję serka i posypujemy ziołami, rzeżuchą (lub czymkolwiek co nam pasuje). Dekorujemy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Paprykowe chipsy 'Niby nic' - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Jajka panierowane
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej