Parówki w naleśniku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Parówki w naleśniku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

3

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

26 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 plastrów

0.5 łyżeczki

4 sztuki

1 szklanka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na niewielkiej ilości oleju usmaż cienkie naleśniki.

Krok 2

Każdego naleśnika posmaruj ketchupem, ułóż po 2 plastry sera i parówkę.

Krok 3

Zwiń ruloniki, ułóż na blaszce i piecz przez 8-10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Parówki w naleśniku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Parówki w naleśniku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Parówki w naleśniku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Parówki w naleśniku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Parówki w naleśniku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Parówki w naleśniku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Parówki w naleśniku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Parówki w naleśniku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Klasyczny sos tatarski
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej