KREM DO TORTU MAMY przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

KREM DO TORTU MAMY

Autor: Aneta Wesołowska

ratingratingratingratingrating

4

heart
1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

31 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

6 łyżek

3 sztuki

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

JAJKA UBIĆ NA PARZE.

Krok 2

MASŁO UTRZEĆ Z CUKREM NA PIANĘ.

Krok 3

UBITE NA CIEPŁO JAJKA DOKŁADAĆ PO ŁYŻCE DO MASŁA, CIĄGLE UCIERAĆ , DODAĆ OLEJEK.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • KREM DO TORTU MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • KREM DO TORTU MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • KREM DO TORTU MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • KREM DO TORTU MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • KREM DO TORTU MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • KREM DO TORTU MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • KREM DO TORTU MAMY - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • KREM DO TORTU MAMY - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej