
Składniki
12 sztuk
1 opakowanie
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
pokrój pieczarki w drobną kostkę
Krok 2
ugotuj makaron ze solą
Krok 3
przysmaż pokrojone pieczarki z masłem lub olejem a kuźnie podlej wodą
Krok 4
przypraw grzyby : suszonym pomidorem , sól i zioła prowansalskie
Krok 5
jak wszystko się poddusi i ugotuje to wymieszać wszystko w jedno
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej