
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
240 gramów
1 sztuka
1 łyżka
1 opakowanie
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
kapustę lub sałatę umyć ,pokroić dodać umyte ogórki ,pomidory i czerwoną paprykę,pokrojone w kosteczkę nastepnie dodać pokrojone w cieniutkie plasterki oliwki odsączone z zalewy i serek mozarella lub feta jak kto woli zrobić sos tak jak podano na opakowaniu polać sałatkę doprawić łyżką majonezu by zaostrzyc smak,
Krok 2
Sałatka jest najlepsza zaraz po zrobieniu,ja stosuję jako dodatek do pieczywa ,ale może stanowić jako dodatek do obiadu.Polecam bo jest naprawdę warta spróbowania.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej