Dieta obniżająca cholesterol 1500 kcal
105 przepisów - 21 dni

Składniki
4 sztuki
6 sztuk
1 szklanka
2 sztuki
1 szczypta
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety wymoczyć, następnie pokroić w dzwonka. Czosnek obrać.Cebulę pokroić w piórka.
Krok 2
W słoiku ułożyć warstwami: śledzie, cebula, zioła, całe ząbki czosnku, pieprz. Zalać olejem. Odstawić do lodówki na minimum dobę. Na talerzu posypać zielona częścią dymki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej