Sos a la cesarzowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos a la cesarzowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

60 gramów

null szczypt

null szczypt

1 łyżeczka

1 łyżka

50 mililitrów

1 szklanka

2 łyżeczki

50 gramów

1 pęczek

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz, opłucz, podsmaż na maśle i posyp cukrem.

Krok 2

Trufle oczyść, opłucz i pokrój w kostkę wraz z białkiem.

Krok 3

Połącz z majonezem, cebulą, winem i natką selera. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos a la cesarzowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Kopytka ze szpinakiem
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej