
Składniki
60 gramów
null szczypt
null szczypt
1 łyżeczka
1 łyżka
50 mililitrów
1 szklanka
2 łyżeczki
50 gramów
1 pęczek
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę obierz, opłucz, podsmaż na maśle i posyp cukrem.
Krok 2
Trufle oczyść, opłucz i pokrój w kostkę wraz z białkiem.
Krok 3
Połącz z majonezem, cebulą, winem i natką selera. Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej