Sos do potraw chińskich przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos do potraw chińskich

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

29 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

400 mililitrów

1 łyżeczka

3 łyżki

2 łyżeczki

1 łyżka

1

2 łyżeczki

0.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki bardzo dokładnie wymieszaj, a następnie przełóż na palnik.

Krok 2

Wsyp Fix Knorr i dokładnie wymieszaj.

Krok 4

Możesz podawać go w osobnych miseczkach, polewać nim ryż oraz mięso albo dodawać do potrawy w końcowej części przyrządzania.

Krok 3

Sos gotuj 5 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos do potraw chińskich - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej