Sos indyjski przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos indyjski

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 opakowanie

1 szklanka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę bardzo drobno pokrój.

Krok 2

Następnie dodaj cebulę do majonezu.

Krok 3

Wsyp curry i bardzo dokładnie wymieszaj. Podawaj na zimno do mięs, ryb i warzyw.

Krok 4

Majonez wymieszaj z sosem Knorr.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos indyjski - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej