
Składniki
400 gramów
1 sztuka
350 gramów
200 gramów
3 sztuki
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj al dente. Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr rozprowadź w 0,5 szklanki wody.
Krok 2
Brokuły umyj, podziel na części. Zalej bulionem Knorr i ugotuj.
Krok 3
Migdały upraż na suchej patelni. Anchois posiekaj.
Krok 4
Połącz wszystko z ugotowanym makaronem. Przed podaniem posyp parmezanem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej