Sznycel z indyka na orientalnie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sznycel z indyka na orientalnie

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

29 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 szczypta

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sznycle umyj osusz i włóż do miski. Dodaj sok z cytryny, posyp przyprawą Knorr i imbirem, wmasuj w mięso pastę i smaż z obu stron krótko.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sznycel z indyka na orientalnie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej