Czekoladowe gofry z nutą cynamonu i gałki muszkatałowej
łatwe
98 osób zapisało

Składniki
60 gramów
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
10 gramów
100 mililitrów
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie składniki umieszczamy w misce
Krok 2
Wszystko dokładnie blendujemy
Krok 3
Masę wylewamy do rozgrzanej gofrownicy i pieczemy ok. 5min
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Gałka muszkatołowa z Indonezji Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej