Jajecznica z łososiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jajecznica z łososiem

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

1

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

50 gramów

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę i pomidora pokrojone w kosteczkę podsmażyć na maśle.

Krok 2

Dodać jajka i mieszać, aż jajecznica się zetnie.

Krok 3

Pod koniec dodać łososia pokrojonego w plasterki oraz przyprawy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jajecznica z łososiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej