
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
50 gramów
1 łyżka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę i pomidora pokrojone w kosteczkę podsmażyć na maśle.
Krok 2
Dodać jajka i mieszać, aż jajecznica się zetnie.
Krok 3
Pod koniec dodać łososia pokrojonego w plasterki oraz przyprawy.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej