Koperty z przysmakami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Koperty z przysmakami

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 szczypta

1 opakowanie

6 łyżek

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ciasto francuskie podzielić na 6 kwadratów. Na każdym kwadracie zawinąć brzegi. Na środku rozsmarować łyżeczkę serka Philadelphia, ułożuć 1 paluszek surimi i 1 sztukę pomidora suszonego . Paluszek surimi posypać przyprawą Delikat Knorr

Krok 2

Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni około 20 minut, na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Koperty z przysmakami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Bruschetta
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej