Marchew po hiszpańsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Marchew po hiszpańsku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

3 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

100 gramów

5 łyżek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Oczyszczone marchewki i cebule pokrój w kostkę.

Krok 2

Boczek również pokrój w kostkę, lekko stop, dorzuć warzywa i podsmaż nie rumieniąc.

Krok 3

Skrop wodą i duś do czasu, gdy składniki będą miękkie.

Krok 4

Dodaj tymianek oraz sól. Przed podaniem wymieszaj z posiekaną natką pietruszki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Marchew po hiszpańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Zupa warzywna
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej