Masło kaparowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło kaparowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

0.5 sztuki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapary posiekaj drobno.

Krok 2

Dodaj masło i sok z cytryny.

Krok 3

Dokładnie zmiksuj.

Krok 4

Schłódź przed podaniem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło kaparowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło kaparowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło kaparowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło kaparowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło kaparowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło kaparowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło kaparowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło kaparowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Fettuccine ze szpinakiem
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej