Nadziana Papryka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Nadziana Papryka

Autor: Mniam Mniam

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.2 szczypty

0.2 szczypty

0.5 szczypty

1 sztuka

1 sztuka

0.5 sztuki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyć papryke i wykroić środek . Pośekać cebule, pokroić ogórka, pokroić w drobną kostkę pomidora, posiekać natke pietruszki .

Krok 2

Do oczyszczonej papryki włożyć paste oliwkową a następnie włożyć to tego wszystkie składniki.

Krok 3

Całość wymieszać. Dodać pieprz i sól .

Mniam Mniam

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Nadziana Papryka  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Nadziana Papryka  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Nadziana Papryka  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Nadziana Papryka  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Nadziana Papryka  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Nadziana Papryka  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Nadziana Papryka  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Nadziana Papryka  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
33 osoby oglądają przepis:
Sałatka Królewska
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej