
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
0.5 sztuki
10 dekagramów
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyte i osuszone ogórki pokrój na kilkucentymetrowe kawałki. Usuń wnętrze gniazda nasienne.
Krok 2
Paprykę oraz pomidory pokrój w kostkę.
Krok 3
Paprykę, pomidory i groszek dodaj do białego sera. Wymieszaj i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.
Krok 4
Farszem nadziewaj ogórki. Podawaj na dużym talerzu, wyłożonym liśćmi sałaty.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej