Ogórek zielony z białym nadzieniem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ogórek zielony z białym nadzieniem

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

0.5 sztuki

10 dekagramów

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyte i osuszone ogórki pokrój na kilkucentymetrowe kawałki. Usuń wnętrze gniazda nasienne.

Krok 2

Paprykę oraz pomidory pokrój w kostkę.

Krok 3

Paprykę, pomidory i groszek dodaj do białego sera. Wymieszaj i dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

Krok 4

Farszem nadziewaj ogórki. Podawaj na dużym talerzu, wyłożonym liśćmi sałaty.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ogórek zielony z białym nadzieniem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Kanapki z twarożkiem
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej