
Składniki
250 mililitrów
3 plastry
1 plaster
2 plastry
1 łyżeczka
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotuj napar z czarnej herbaty i odstaw do ostudzenia.
Krok 2
W wysokiej szklance ugnieć owoce z miodem.
Krok 3
Dodaj ostudzony napar z herbaty i lód. Smacznego!

Dobra rada:
Słońce w pełni przypomina soczystą pomarańczę. W upalne lato ugaś pragnienie mrożoną herbatą pełną orzeźwiających cytrusów.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Herbata Lipton Yellow Label Tea
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej