Soczysty schab po parysku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Soczysty schab po parysku

Autor: nagazie

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 sztuka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Schab rozbijamy, przyprawiamy solą oraz pieprzem. Panierujemy w mące a następnie w rozmąconym jajku. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor na średnim ogniu , jak zostało nam jajko można dolać do smażącego się kotleta. Smacznego:)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej