
Składniki
2 sztuki
4 sztuki
1 sztuka
1 szczypta
1 sztuka
0.5 szklanki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Myjemy warzywa.Buraki gotujemy w garnku, i osobno obrane marchewki i ziemniaki.Kiedy buraki będą miękkie,obieramy je ze skórki.Warzywa kroimy na małe kawałki i wszystko miksujemy w blenderze.
Krok 2
Robimy bulion sami lub używamy gotowego z kostki.Wlewamy razem z sokiem jabłkowym do zmiksowanych warzyw,mieszamy i doprawiamy.
Krok 3
Podajemy zupę w małych miseczkach z wyciętymi gwiazdkami z sera lub dowolna dekoracja.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Bulionetka warzywna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej