Delikatny tatar z łososia przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Delikatny tatar z łososia

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
10 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

250 gramów

null

3 łyżki

2 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę posiekaj bardzo drobniutko, aby przypominała prawdziwy tatar.

Krok 2

Ułóż na półmisku, zrób wgłębienia łyżką i wbij do nich żółtka.

Krok 3

Cebulkę posiekaj i obsyp potrawę.

Krok 4

Z boku w małych miseczkach ustaw dodatki, tak aby każdy mógł dowolnie doprawić delikatny tatar z łososia.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Delikatny tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Delikatny tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Delikatny tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Delikatny tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Delikatny tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Delikatny tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Delikatny tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Delikatny tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
23 osoby oglądają przepis:
Barszcz biały
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej