
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
null
4 sztuki
null
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bułki rozetnij i włóż do nich parówki.
Krok 2
Podgrzewaj w piekarniku, aż się trochę zarumienią.
Krok 3
Pomidor pokrój w plasterki, cebulę posiekaj.
Krok 4
Włóż pomidory do hot dogów, posyp cebulą, przypraw ketchupem i musztardą.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej